utorok 3. marca 2015

Večer začne ďalšia fáza predaja lístkov na ME do 21 rokov

Dnes v 18 hodín odštartuje druhá fáza predaja vstupeniek na majstrovstvá Európy futbalistov do 21 rokov, ktoré od 17. do 30. júna bude hostiť Slovenská republika. Lístky, ktorých ceny sa pohybujú v rozmedzí od 100 do 350 korún, budú k dispozícii na oficiálnom webe šampionátu www.u21euro2015.cz.

"Od začiatku predaja je o vstupenky enormný záujem, čo nás mimoriadne teší," uviedol v tlačovej správe predseda organizačného výboru Petr Fousek. "Vstupeniek naozaj nie je bet365 málo, na rad zápasov ich je k dispozícii stále veľa a naším želaním je to, aby všetky súboje mali skvelú kulisu," dodal.


Prvá časť predaja na turnaj, ktorý sa bude hrať v Prahe v Edene a na Letnej, v Košiciach a Uherskom Hradišti, sa začala pred dvoma týždňami. Uvoľnené lístky na zápasy českého tímu v skupine proti Dánsku, Nemecku a Srbsku sa vypredali bet365 behom jediného dňa.

Ďalšie lístky sa budú uvoľňovať v závislosti na využití blokácie 60 percent vstupeniek zo strany UEFA. "Je veľmi pravdepodobné, že sa k nám postupne dostane rad vstupeniek práve od UEFA napríklad z jej nevyzdvihnutých rezervácií. Všetky tieto vstupenky budeme vzápätí uvoľňovať do predaja," uzavrel Fousek. Viac: sk.top10-bookies.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára