utorok 3. marca 2015

Gutiérrez potrebuje čas, povedal Carver

Jonás Gutiérrez sa dokázal vyliečiť z rakoviny semenníkov a od decembra už znovu trénuje so spoluhráčmi z Newcastlu. Teraz vyzerá návrat do Premier League, manažér John Carver mu však chce poskytnúť čas ...

Argentínsky krídelník do Newcastlu zamieril pred necelými siedmimi rokmi z Malorky, načo sa počas tej doby vypracoval do úlohy opory ambiciózneho mužstva. Na začiatku minulej bet365 sezóny však bola Gutierrez oznámená nepríjemná diagnóza - rakovina semenníkov.


Reprezentant juhoamerickej krajiny sa presunul do vlasti, kde podstúpil operáciu, následne sa vrátil k futbalu, keď hosťoval vo druholigovom Norwichi, za ktorý ale nastúpil len do štyroch ligových stretnutí. Neskôr sa Gutiérrez vrátil do Argentíny a bet365 podstúpil nevyhnutné chemoterapie.

Teraz už je univerzálny krajný hráč späť v tréningu, sám by sa však chcel čo najskôr vrátiť na ihrisko Premier League. "Vieme, aký je to hráč, ale je otázkou, či je pripravený na Premier League," povedal manažér John Carver. "Čakám na ten správny čas. Nechcem ho zbytočne bet365 dostávať pod tlak," dodal. "Zatiaľ neviem povedať, kedy sa vráti. Uvidíme na konci sezóny," povedal na záver Carver.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára