utorok 17. marca 2015

SC Heerenveen - AFC Ajax

Ajax si na druhej priečke nemusí robiť veľké starosti, veď na tretiu Feyenoord disponuje už osmibodovým náskokom. Rozhodne by sa však chcel dostať späť do pohody po neúspechu v Európskej lige. Heerenveen na svojho súpera moc nevie, ale aj napriek tomu sa bude unibet snažiť o zisk bodov do bojov o európske poháre.

Hostia vo štvrtok padli najtesnejším možným spôsobom na pôde Dnepropetrovsku a na tento moment by určite radi čo najrýchlejšie zabudli. "Myslím si, že sme dostatočne nepochopili, že môžeme urobiť veľký krok vpred. Jednoducho sme nedokázali dať gól. Je to škoda, do Amsterdamu sme odchádzali so zlým výsledkom," čertil sa kouč Frank de Boer.Unibet info zde: podrobné informácie o stávkovej kancelárii Unibet.com

Na rad pritom neprichádza unibet zápas jednoduchý, zápas, v ktorom by mal byť pasovaný do úlohy favorita. Hoci Ajax neprehral s Heerenveen už jedenásťkrát v rade, predovšetkým pred vlastnými fanúšikmi súper často nestráca. Veď z dvanástich stretnutí pred nimi hneď sedemkrát vyhral a len dvakrát prehral.

Domáce sú sedem a reálne môžu uvažovať o tretej priečke. Potrebujú však nutne získať dlhšiu šnúru víťazstiev. "Heerenveen prežíva vzostupy aj pády. Tréner Dwight Lodeweges podporuje unibet útočný futbal, a to najmä doma. Vždy chce predviesť veľkú show," uvedomuje si de Boer. "Po zápase s Dneprom navyše nemáme dostatok času na prípravu."

Jasper Cillessen, Lasse Schöne a Davy Klaassen mali nejaké úľavy v tréningu, lebo je trápili menšie zdravotné trable. Všetci by ale mali byť nakoniec pripravení zasiahnuť. "Každý je v kádri natoľko fit, aby mohol v nedeľu hrať," spresnil hosťujúci stratég. "Lasse zul kopačky a mal trochu unibet opuchnutý členok. Ale nie je to nič vážne. Ostatní sú v poriadku."

Domáce naposledy absolvovali dve vonkajšie stretnutiu. V tom prvom, na pôde Excelsioru, trošku nečakane ľahko prehrali 0: 3, pred týždňom si však spravili chuť a Den Haag skolil 1: 0. Posledné dve merania síl s Ajaxom pre nich nedopadla príliš dobre, celkovo inkasovali sedem gólov a strelili naopak len jednu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára