utorok 3. marca 2015

Dnepropetrovsk bude proti Olympiakosu obhajovať domáci náskok

Hráči Dnepropetrovsku budú vo štvrtok hrať o premiérový postup do osemfinále Európskej ligy. Ukrajinský tím, kde pôsobí brankár Jan Laštůvka a momentálne zranený obranca Ondřej Mazuch, si do odvety druhého kola vezie na ihrisko Olympiakosu Pireus náskok 2: 0. Young Boys Bern sa tretím českým hráčom v súťaži Jánom Lecjaks sú naopak po domácej porážke 1: 4 s Evertonom na pokraji vyradenia.

Olympiakos bude proti Dnepra spoliehať na veľkú domácu silu. Grécky šampión pred svojím publikom vyhral posledných šesť zápasov v európskych pohároch. "U nich to bude ešte bet365 ťažšie ako v Kyjeve, pretože Olympiakos hrá doma úplne inak ako vonku," upozornil kapitán Dnepropetrovsku Ruslan Rotan. "Sú dobre organizovaní a výborne drží loptu. Z tohto pohľadu sú podobní Barcelone," pridal tridsaťtriročný stredopoliar.

Besiktas privíta v Istanbule Liverpool, ktorý doma vyhral 1: 0 vďaka penalte Maria Balotelliho v závere stretnutia. "Aj keď sme prehrali, určite zostávame v hre. Doma bezpochyby máme šancu," uistil kouč tureckého tímu Slaven Bilič. Ani v odvete nenasadí bet365 reprezentačného stopéra Tomáša Sivok, ktorý sa kvôli dlhotrvajúcou zdravotným problémom nevošiel na pohárovú súpisku.


Liverpool sa vracia do miest, kde pred desiatimi rokmi v dramatickom finále Ligy majstrov zdolal AC Miláno. "Reds" majú v poslednej dobe slušnú formu podtrhnutú šiestich výhrami z posledných siedmich súťažných stretnutí. Besiktas však doma s anglickým súperom už trikrát za sebou nepohrál.

Ďalší celok z Premier League Tottenham čaká vo Florencii odveta s Fiorentinou, s ktorou doma remizoval 1: 1. Obhajca trofeje FC Sevilla bude v Mönchengladbachu hájiť náskok 1: 0. Druhý celok bundesligy Wolfsburg potom mieri na ihrisko Sportingu s bet365 výhodou 2: 0.

"Vlky" momentálne ťahá veľmi produktívne útočník Bas Dost, ktorý dal v posledných štyroch súťažných dueloch deväť gólov. "Proste mi teraz všetko vychádza. Veľa sa bavím futbalom a dúfam, že to tak zostane ešte dlho," prial si dvadsaťpäťročný holandský strelec.

Púhy krôčik od postupu do osemfinále Európskej ligy je Neapol, ktorá si z Trabzonsporu priviezla jednoznačné víťazstvo 4: 0. Ďalšie taliansky tím AS Rím má ťažšiu úlohu, pretože pred týždňom doma remizoval s Feyenoordom Rotterdam 1: 1. Stretnutie budú sprevádzať zvýšené bet365 bezpečnostné opatrenia po tom, čo holandskí fanúšikovia pred prvým duelom poničili historické centrum Ríma.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára